Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color cyan color green color brick color light color
Prima pagina arrow Antologia 2004
Antologia 2004
Cartea mortilor Imprimare E-mail
Scris de Marius Damian   
marţi, 18 aprilie 2006
Sunt un cititor. Citesc orice. Cand nu am carti, citesc ziare. Reviste. Etichetele de pe produse. Prospectele de la medicamente. Reclamele de pe marginea drumului. Tot ce este o insiruire inteligibila de semne tiparite imi creeaza o stare placuta si nu ma pot abtine.
1 comentariu
Citeste mai departe...
 
In memoriam Erick Champagne Imprimare E-mail
Scris de Vera Bouchard   
marţi, 18 aprilie 2006
M-am trezit in rasete zglobii de copii in dimineata aceea...Aerul era incarcat de veselie si febrilitate si ma simteam mai nerabdator ca niciodata. Afara se auzeau rasete si muzica si chiuituri. Cumva mi se parea ca intreaga lume se pregatea de sarbatoare.
Nu exista comentarii
Citeste mai departe...
 
Virtuala, Emma... Imprimare E-mail
Scris de Marius Damian   
marţi, 18 aprilie 2006
Totul e pregatit. Isi aseaza casca pe cap, isi trage manusa pe mâna stânga si ... Engage ... Gestul capitanului Picard il face sa râda pe infundate. PC-ul reactioneaza rapid si in câteva secunde este inauntru. Acolo e fericit. Poate fi oricine. Nu conteaza ca are doar 22 ani, ca lucreaza ca asistent de programator la Sky Net, ca primeste saptamânal doar atâtea credite cât sa isi poata plati camaruta unde locuieste si sa manânce zilnic la cantina cartierului, la un loc cu majoritatea. E bine, deocamdata.
Nu exista comentarii
Citeste mai departe...
 
Un fel de onoare Imprimare E-mail
Scris de Dan-Marius   
marţi, 18 aprilie 2006

1

Cei doi bărbaţi zăceau întinşi la graniţa dintre caldarâm şi spaţiul verde, nemişcaţi. Petele de sânge de pe hainele lor se măreau cu fiecare moment, pentru a ajunge să se amestece între ei, pe sol.

Nu exista comentarii
Citeste mai departe...
 
Gladiatorul Imprimare E-mail
Scris de Dan-Marius   
marţi, 18 aprilie 2006
Omul zacea in praful arenei obosit si plin de sânge. Ranile il dureau iar aerul pe care se caznea cu atâta greutate sa-l traga in piept era de o fierbinteala agonizata, abia isi mai simtea membrele si sabia scurta pe care inca o mai tinea in mâna.
Nu exista comentarii
Ultima actualizare ( marţi, 18 aprilie 2006 )
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 48

Top IMDB

Pe scurt

Atlantykron 2008 in imagini
Pe www.scifizone.ro puteti urmari, in acest moment, imagini de la Academia de vara Atlantykron care se incheie in data de 10 august 2008. Vizionare placuta!
 
Edgar Mitchell confirma existenta extraterestrilor
Edgar MitchellFostul astronaut al NASA si unul dintre oamenii care au pasit pe luna, Dr. Edgar Mitchell — un veteran al misiunii Apollo 14 — a facut o declaratie de-a dreptul naucitoare: extraterestrii exista! De asemenea, el a mai spus ca extraterestrii au vizitat Pamantul de mai multe ori, dar intalnirile au fost acoperite cu grija vreme de mai bine de 60 de ani de catre mai multe guverne. Dr. Mitchell, care are acum 77 de ani, a spus - intr-un interviu radiofonic - ca mai multe surse de la agentia spatiala care au fost in contact direct cu aceste fiinte ii descriu ca pe niste "omuleti destul de straniu pentru noi.'"

Oficiali de la NASA au minimalizat comentariile astronautului.

Intr-o declaratie, un purtator de cuvant de la NASA a spus: "NASA nu supravegheaza OZN-urile si nu este implicata in nici un fel de musamalizare in ceea ce priveste viata extraterestra de pe planeta noastra sau de oriunde in univers."

'Dr Mitchell este un american deosebit, dar nu-i impartasim opinia in aceasta privinta.'

Dr Mitchell, alaturi de comandantul misiunii 14, detine recordul celei mai indelungate sederi pe Luna, de noua ore si 17 minute.
 
Berea oficiala a taberei Atlantykron
Dupa cum ne informeaza un prieten comun, se pare ca s-a ajuns, in sfarsit, la o concluzie privind berea oficiala a taberei Atlantykron 2008. Mergeti aici si vedeti si voi despre ce este vorba!
 
Ovidiu Petcu, unul dintre veteranii fandomului, s-a insurat!
Scriitorul, machetistul, modelistul, medicul (pe scurt: sefistul) Ovidiu Petcu, unul dintre veteranii fandomului romanesc, cel care ne-a incantat ani de-a randul cu realizarile sale in domeniul machetelor functionale la tabara Atlantykron si nu numai (il mai tineti minte pe Sile?), si-a pus, sambata, pirostriile. La eveniment au participat, pe langa membri ai familiei, mai multi prieteni din fandom. Lui si sotiei sale, Claudia, portalul RomaniaSF Online ii ureaza... statie spatiala de titanium (pe langa traditionalul Casa de Piatra)!